Jarenlange Ervaring met Stucen van Plafonds
plafond laten stuken
Uw plafond laten Stucen? Kies voor Professionals

Plafond Stuken

Behalve muren kun je ook jouw plafond laten stuken. Kies Stukadoorsbedrijf Marcel Janssen als meest beste stukadoor voor deze klus en ook nog eens voor de laagste prijs. Ik als specialist kan jouw plafond weer helemaal glad maken. Of juist met een structuur stuken

Voordelige optie: spuitwerk

Wanneer het plafond weinig oneffenheden en scheurtjes bevat, is het een interessante optie om het te laten spackspuiten. Met behulp van een spuitmachine maakt de ik jouw plafond weer helemaal glad. Dit is een goedkopere manier om het plafond te stuken dan de handmatige methode. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een ander soort stucwerk of afwerking.

Verschillende stijlen stukwerk

Met een glad plafond creëer je een strakke uitstraling. Bijvoorbeeld voor de woonkamer of het stuken van de badkamer. Dit is een vaak gekozen optie in Nederland, maar er zijn nog meer variaties voor het stuken van het plafond.

Schuurplafond: cirkels op plafond

Tevens kan ik naast het glad maken van het plafond ook motieven en structuren aanbrengen. Een daarvan is het zogeheten schuurplafond. Ik brengt fijne cirkelvormige patronen aan op het plafond die voor een prachtig effect zorgen in de woning. Deze structuur is alleen mogelijk met een pleisterdikte van 1 tot 6mm.

Spachtelputz: korrelige structuur

Voor het plafond is spachtelputz ook mogelijk als stukwerk. Met de korrelachtige structuur krijgt het plafond een unieke stijl die gemakkelijk te witten en te schilderen is. Het voordeel van pleister is dat er geen kleurverschil ontstaat bij het aanbrengen. Voor het plafond zijn er nog veel meer versiermogelijkheden zoals de betonlook. Ik komt graag bij je langs om voorbeelden hiervan te laten zien.

Zelf stuken of toch laten doen?

Het stukadoren van een wand of plafond lijkt misschien simpel om zelf uit te voeren. In de praktijk valt het resultaat wel vaak tegen. De gestukte muren worden bijvoorbeeld niet glad genoeg of het stukwerk op het plafond laat los. Daarom is het verstandig om dit soort werkzaamheden door een professional te laten doen. Hierdoor kun je genieten van alle voordelen van de ‘nieuwe’ muur.

Kosten voor het stuken van het plafond, benieuwd hoeveel je betaalt voor het stukwerk? Neem contact met mij op voor een exacte prijs

Neem vrijblijvend contact op

We nemen binnen één werkdag contact met je op.

© Copyright 2021 Stukadoorsbedrijf M.Janssen by M.Janssen