Airless-Latex-spuiten
Airless-Latex-spuiten

Airless Latex spuiten

Latex verf spuiten

Bent u van plan om binnenshuis uw wanden of plafonds in uw nieuwbouw of bestaande woning te voorzien van een nieuwe laag latex verf. Maar u bent bang dat u strepen of banen krijgt door de vachtroller?

Een van de nieuwste technieken op schilder gebied is latex verf laten spuiten. Door middel van een speciale verfpomp genoemd (airless spuit) wordt de verspuitbare latex met een druk van 200 bar verneveld op de gladde afgewerkte muren of plafonds.

Latex spuiten geeft een egaal en gelijkmatig eindresultaat en kan ook nog eens snel worden aangebracht terwijl de prijzen per m2 niet eens zo hoog zijn. Hoe groter het oppervlakte is des te goedkoper de m2 prijs zal worden voor het opnieuw aanbrengen van dit verfspuitwerk.

Latex laten spuiten is zeker aantrekkelijk als het om grotere oppervlaktes gaat vanaf 100 m2. Onder de 100 m2 is het het rollen van de latexverf ook een goede optie en zal er weinig prijsverschil zijn.

Latex muurverf kan op de meeste ondergronden worden aangebracht. Denk hier eens aan:.

  • Nieuw stucwerk;
  • Gipsplaten;
  • Muren van beton;
  • Plafonds;
  • Spachtelputz;

Als de de ondergronden strak en egaal zijn zoals bij pleisterwerk ( glad stuken ) in een nieuwbouwwoning dan zal na het spuiten van de latexverf geen structuur zichtbaar zijn en is het eindresultaat strakker dan strak!

Waar kan latex spuiten worden toegepast

Verfspuitwerk kan overal worden toegepast zowel als in een nieuwbouwwoning als een bestaande woning. Voor het goedkoop afwerken van de muren in de nieuwbouw is het na een dunpleister laagje de ideale oplossing om voordelig uit te wezen.

Houd er wel rekening mee dat als uw nieuwbouwwoning behangklaar is opgeleverd deze niet direct van een verflaag kan worden voorzien maar eerst dun en glad gestukt moet worden wat niet al te duur is.

Kleurmogelijkheden

Net zoals het rollen van de verf kan latex spuiten in elk gewenste kleur worden toegepast. Natuurlijk wordt de kleur wit het meeste gebruikt voor het plafondwerk maar in sommige moderne appartementen worden de wanden juist ook met deze kleur behandelt om zo een wat duurdere uitstraling te creëren.

Nieuwbouwwoning

Ook is het spuiten van een nieuwbouw woning geen overbodige luxe. In de meeste gevallen worden de muren behangklaar opgeleverd en kiezen onze klanten voor het aanbrengen van een spuitpleister zowel op de betonnen muren als de plafonds.

Een spuitpleister word glad afgewerkt en is in tegenstelling tot andere stucwerk soorten relatief goedkoop. De gemiddelde prijs per vierkante meter ligt tussen de 8 en 10 euro.

Nadat de muren of de plafonds glad gestukt zijn kan er begonnen worden met het laten spuiten van de latexverf in de door u gewenste kleur.

Kosten voor het stuken van het plafond, benieuwd hoeveel je betaalt voor het stukwerk? Neem contact met mij op voor een exacte prijs

Neem vrijblijvend contact op

We nemen binnen één werkdag contact met je op.

© Copyright 2021 Stukadoorsbedrijf M.Janssen by M.Janssen