ik wil mijn huiskamer laten stuken
vakwerk van een sierstucwerker.
ik zoek een betrouwbare stukadoor
Uw Muur, Plafond of Wand wordt perfect Egaal afgeleverd
Mooi afgewerkte muren zorgen voor de perfecte basis voor letterlijk ieder interieurstijl

Wanden Stuken

Het stuken van wanden wordt ook wel pleisteren genoemd. Dit kan op verschillende manieren. Zo is het mogelijk om een gladde muren te maken of op de wand een korrelige structuur aan te brengen. Op deze manier kun je beschadigingen, scheuren en onzuiverheden weg laten werken en krijg je weer een nette wand. Dit kan zowel in nieuwbouwwoningen als in oudere huizen. Het is zelfs mogelijk om de buitengevel te laten stuken. Dit wordt gedaan met een speciaal cement, waardoor de muur waterdicht en isolerend is

Sausklaar laten stuken

Sausklare muren zijn ideaal als je de wanden wilt schilderen. De muren worden glad en zonder oneffenheden gemaakt. Hoeveel en welk soort pleister er nodig zijn hangen af van de staat van de muur. Bij bijvoorbeeld veel scheuren is het meestal het geval dat raapwerk nodig is. Er wordt in dat geval een laag van 7mm tot 5cm aangebracht. Bij kleinere oneffenheden kiezen de vakmannen vaak voor pleisterwerk met een dikte van 1 tot 6mm.

Wand in slechte staat?

Wanneer je niet helemaal zeker weet of de muur nog in goede staat is, raden wij u aan om vrijblijvende afspraak te maken met stukadoors bedrijf M. Janssen. Wij kunnen bij je thuis direct beoordelen wat er nodig is en jou precies vertellen wat hiervoor de kosten zijn.

Tip: om kosten te besparen raden wij aan om een groter oppervlakte te laten stuken.

Behangklaar maken

Wil je de wanden gaan behangen? Met bijvoorbeeld met normaal behang of glasvezelbehang? Dan laat je de wand behangklaar stuken. Nadat het pleisterwerk is opgedroogd, kun je de muren gelijk behangen. Een nog voordeligere optie is spuitwerk.

Het stukadoren van een wand of plafond lijkt misschien simpel om zelf uit te voeren. In de praktijk valt het resultaat wel vaak tegen. De gestukte muren worden bijvoorbeeld niet glad genoeg of het stukwerk op het plafond laat los. Daarom is het verstandig om dit soort werkzaamheden door een professional te laten doen. Hierdoor kun je genieten van alle voordelen van de ‘nieuwe’ muur.

Voor wanden die jarenlang meegaan is goed stukwerk absoluut een vereiste. Hiervoor heb je een vakkundige stukadoor nodig. neem contact met me op voor een betrouwbare specialist die voldoet aan een keurmerk en staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Vul uw gegevens hieronder in en we nemen snel mogelijk contact met u op.

Neem vrijblijvend contact op

We nemen binnen één werkdag contact met je op.

© Copyright 2021 Stukadoorsbedrijf M.Janssen by M.Janssen