Ik kan spachtelputz op de buitenmuur aanbrengen en natuurlijk op de binnenmuur. Dit kan ook met behulp van een spuitmachine. Voor de wandafwerking kun je kiezen uit een bepaalde korreldikte. Zo kun je het de uitstraling geven die goed bij jouw interieur past.
Spachtelputz buitemmuur
Spachtelputz aangebracht op buitemmuur

Spachtelputz wandafwerking

Spachtelputz is een soort stukwerk dat zorgt voor een stevige muur met korrelstructuur. Je kunt zelf bepalen in welke korreldikte je de wand of plafond laat stuken. Zowel een grove als fijne structuur is dus mogelijk voor een huiselijke uitstraling. Een van de voordelen van deze afwerking is dat je beschadigingen minder snel ziet als je het vergelijkt met een gladde muur. Betekenis spachtelputz: spachtel betekent spatel of plamuurmes en putz is pleisterkalk. De korrelpleister is kunststof gebonden en bestaat uit marmerkorrels en bindmiddel.

Eenvoudig te sausen korrelpleister

Daarnaast is spachtelputz erg stootvast en geschikt voor binnen en buiten. De korrelige muur is na het drogen eenvoudig te sausen. Bedenk wel dat je voor muren met een structuur meer verf nodig hebt dan bij een normale egale wand.

Voordelen van spachtelputz

  • Het is stoot- en boenvast;
  • Vooraf kun je de gewenste kleur bepalen;
  • Zowel geschikt voor binnen als buitenmuren;
  • Betaalbaar en heeft een lange levensduur;
  • Het stoot stof af, makkelijk in onderhoud;
  • Beschadigingen vallen minder snel op.

Grof en extra fijn

Voor spachtelputz heb je de keuze uit een grove structuur of een extra fijne korrelstructuur. Zo kun je zelf bepalen wat het best bij jouw interieur past.

Beschadigingen en scheuren herstellen

Heb je veel beschadigingen en scheuren in de muur? Met spachtelputz kun je de muur repareren en krijg je weer een stevige wand waarin minder snel scheuren komen. Met deze stukmethode wordt een laag aangebracht van 1 tot 4 mm. Andere korrelpleisters zijn rustiekputz, barokpleister en granol.

Tip: wil je spachtelputz over glasvezelbehang? In sommige gevallen kan dat.Ik kan bij je thuis precies vertellen of het mogelijk is. Het hangt namelijk af van de conditie van het glasvezel.

Spachtelputz spuitwerk

Ik kan spachtelputz op de buitenmuur aanbrengen en natuurlijk op de binnenmuur. Dit kan ook met behulp van een spuitmachine. Voor de wandafwerking kun je kiezen uit een bepaalde korreldikte. Zo kun je het de uitstraling geven die goed bij jouw interieur past.

Kosten voor het aanbrengen van Spachtelputz,  benieuwd hoeveel je betaalt voor Spachtelputz? Neem contact met mij op voor een exacte prijs

Neem vrijblijvend contact op

We nemen binnen één werkdag contact met je op.

© Copyright 2021 Stukadoorsbedrijf M.Janssen by M.Janssen