Muren stuken
Wanden Stuken Stucadoor Deventer
wanden stucen
Stukadoor nodig ?

Muren Stuken

De muren laten stuken kan op verschillende manieren. Eén methode is het spackspuiten van de wanden, waarbij machinaal een korrelvormig mengsel wordt aangebracht op de muur. Vaak wordt deze methode gebruikt bij nieuwbouwwoningen en om oneffenheden weg te werken. Voor een grove structuur zijn granol of rustiekputz geschikte opties.

Gladde muren of met structuur?

Ik leveren topkwaliteit stucwerk dat voldoet aan al jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld de muren helemaal glad hebben of mag de muur over een reliëf beschikken? Door gratis een offerte aan te vragen en een vrijblijvende afspraak maken.

Saus klaar stuken

Sausklaar stuken betekent dat de stukadoor jouw muren zo glad mogelijk maakt. Hierdoor zijn de wanden gemakkelijk te schilderen en krijgen de muren een strakke uitstraling. Hoe meer onzuiverheden in de muur, hoe meer stukwerk er nodig is. Voor een wand met weinig onregelmatigheden is een pleisterafwerking (1 tot 6 mm) al voldoende, maar als er diepere groeven in de muur zitten is zogeheten raapwerk noodzakelijk. Dit is vaak het geval bij scheve muren.

Tip: Voor het minste overlast tijdens de werkzaamheden is het aan te raden om in één keer een zo groot mogelijk oppervlak te laten stuken.

Behangklaar maken

Je kunt de muren ook behangklaar laten stuken. Hierdoor zijn kleine oneffenheden nog wel zichtbaar, maar door het behang is hier later niets meer van te zien. Behangklaar stuken in qua prijs per m2 te vergelijken met sausklaar stuken. Weet jij nog niet of je de muren gaat schilderen of behangen? In dat geval is het advies om de wanden sausklaar te laten stuken.

Zelf stuken of toch laten doen?

Het stukadoren van een wand of plafond lijkt misschien simpel om zelf uit te voeren. In de praktijk valt het resultaat wel vaak tegen. De gestukte muren worden bijvoorbeeld niet glad genoeg of het stukwerk op het plafond laat los. Daarom is het verstandig om dit soort werkzaamheden door een professional te laten doen. Hierdoor kun je genieten van alle voordelen van de ‘nieuwe’ muur.

Voor wanden die jarenlang meegaan is goed stukwerk absoluut een vereiste. Hiervoor heb je een vakkundige stukadoor nodig. neem contact met me op voor een betrouwbare specialist die voldoet aan een keurmerk en staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Vul uw gegevens hieronder in en we nemen snel mogelijk contact met u op.

Neem vrijblijvend contact op

We nemen binnen één werkdag contact met je op.

© Copyright 2021 Stukadoorsbedrijf M.Janssen by M.Janssen