Loader

Stuken

Het laten stuken van jouw wanden of plafond heeft veel voordelen. Je laat allereerst de huiskamer of badkamer er weer prachtig uitzien. Je kunt hierna zelf kiezen hoe je de muur gaat afwerken. Dit kan door bijvoorbeeld te schilderen of er behang op te doen. Daarnaast is het ook mogelijk om voor spachtelputz of een betonlook te gaan. Oneffenheden worden weggewerkt met een afwerklaag van gips, kalk en zand. Naast deze klassieke methode, zijn er nog veel meer mogelijkheden die een stukadoor kan toepassen.


Tip: wanneer je een meer korrelige structuur wilt, is naast spachtelputz, granol ook een geschikte keuze.

Kosten stukwerk

Wanneer er veel beschadigingen in jouw muur of plafond zitten, is er meer materiaal nodig om de wand weer glad te maken. Dit is ook bij scheve muren het geval. Voor de prijs is verder het soort stukwerk bepalend en hoeveel materiaal er per m2 nodig is. Voor specifieke prijzen kun je gratis een stukadoor-offerte aanvragen. Naast de binnenmuren kan ook de buitenmuren pleisteren.

Kenmerken stukwerk

  • Zeer strak afwerken mogelijk;
  • Onzuiverheden en scheuren worden gevuld;
  • Er zijn veel verschillende afwerkingsopties;
  • Betere isolatiewaarde;
  • Verhoogt de waarde van de woning;
  • Sommige soorten stucwerk zijn stof-afstotend.

Neem Contact op voor aanvraag van een offerte

Voor wanden die jarenlang meegaan is goed stukwerk absoluut een vereiste. Hiervoor heb je een vakkundige stukadoor nodig. neem contact met me op voor een betrouwbare specialist die voldoet aan een keurmerk en staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Stuken

StukwerkTopkwaliteit Stukwerk Lage Prijs + Echt Vakmanschap

Neem vrijblijvend contact op

Vul uw gegevens hieronder in en we nemen snel mogelijk contact met u op.

[recaptcha size:compact]

Onze Merken