Loader

Beton Ciré stukwerk

Betonstuk is een zeer mooi soort stukwerk dat zorgt voor een bijzondere look. Een meer bekende naam is misschien wel Beton Ciré. Dit populaire stukwerk is erg geschikt voor de badkamer, maar je kunt er natuurlijk ook andere ruimtes mee laten stuken.

Wat is Beton Ciré?

Beton Ciré is een Franse naam en betekent ‘gewreven beton’. Dit is cementgebonden stukwerk en zeer geschikt voor badkamers, keukens, keukenbladen, vloeren en openhaarden. Het mengsel hecht vrijwel op iedere ondergrond en is goed toe te passen in vochtige ruimtes. Dit kan omdat Beton Ciré waterdicht is.

Belangrijke eigenschappen van Beton Ciré

Beton Ciré kent vier belangrijke eigenschappen:

Watervast
Misschien wel de allerbelangrijkste van de vier: Het is watervast. Dat houdt in dat dit een soort stukwerk is dat gebruikt kan worden in vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Duurzaam en slijtvast

Een andere belangrijke eigenschap van Beton Ciré is het feit dat het lang meegaat. Het slijt langzaam waardoor je er een lange tijd veel plezier aan beleeft. Om te voorkomen dat er krassen op komen maakt de stukadoor gebruik van een speciale coating. Door deze coating kan Beton Ciré zelfs gebruikt worden als aanrechtblad.

Naadloos
In tegenstelling tot tegels heeft Beton Ciré geen voegen. Veel mensen vinden dit erg mooi en het heeft een speciale look-and-feel in de badkamer. Ook heeft het een hygiënisch voordeel. Doordat er geen voegen zijn komt er namelijk geen vocht binnen en zijn de muren ook niet gevoelig voor schimmels. Dit voorkomt veel schoonmaken en is beter voor de gezondheid.

Hygiënisch
Beton Ciré is erg hygiënisch. Door de vaste samenstelling hechten er geen bacteriën en schimmels aan de oppervlakte. Je hebt dus geen schoonmaakmiddelen nodig om de muren (met schimmel) te reinigen met als bijkomend voordeel dat je geen last hebt van het inademen van schadelijke stoffen die afkomstig zijn van schoonmaakproducten.

Stukadoorsbedrijf M.Janssen uit Deventer werkt met diverse gerenommeerde Italiaanse merken bij het aanbrengen van stukwerk. Hieronder een overzicht van de verschillende looks die gecreëerd kunnen worden met onze merken:

  •  Metallic look
  •  Gebroken steen look
  •  Oxidatie (ijzer en koper)
  •  Industrieel look
  •  Marmerlook
  •  Betonlook

Neem Contact op voor aanvraag van een offerte

Voor wanden die jarenlang meegaan is goed stukwerk absoluut een vereiste. Hiervoor heb je een vakkundige stukadoor nodig. neem contact met me op voor een betrouwbare specialist die voldoet aan een keurmerk en staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Beton Ciré stukwerk

Beton Ciré is een cementgebonden stuksoort die veel gebruikt wordt in de slaapkamerBeton Ciré is een cementgebonden stuksoort die veel gebruikt wordt in de keuken, trap, badkamer, slaapkamer en woonkamer

Neem vrijblijvend contact op

Vul uw gegevens hieronder in en we nemen snel mogelijk contact met u op.

[recaptcha size:compact]

Onze Merken