Buitenmuur laten stuken

Buitenmuur Stuken

Wil je de buitenmuur stuken? Dit is in veel gevallen mogelijk en voor de juiste specialist ben je bij mij op de goede plek. Ik kan jouw buitengevel opknappen en renoveren. Naast de fraaie afwerking van de buitenkant van de woning profiteer je van betere isolatie en een goede vochtbestendigheid.

Kan ik altijd mijn buitenmuur laten stuken?

De beste periode om de buitenmuren te stuken is van April tot en met Oktober. De omstandigheden zijn in deze periode het meest ideaal. Dit heeft namelijk te maken met de luchtvochtigheid. Voor een specifiek advies voor jouw woning adviseer ik om gratis een offerte aan te vragen.

Indicatieprijs buitenmuur stuken

De prijs voor het stuken van de buitenmuur ligt hoger dan bij binnenmuren. Dat komt omdat er onder andere meer werk nodig is en er een dikke laag pleister op de muur komt.

Vergunning voor buitenmuur stuken

Het is niet bij iedere woning mogelijk om de buitenkant te stuken door plaatselijke wet- en regelgeving. Neem daarom altijd contact op met de gemeente om te kijken wat er mogelijk is. Je kunt bij de gemeente een omgevingsvergunning aanvragen voor het stucwerk. Als het aangezicht van de woning niet verandert, dan kan het stukwerk vergunningsvrij.

Afwerkingsopties stucwerk buiten

Voor de buitenmuren is spachtelputz of rustiekputz mogelijk. Hiermee breng je een korrelige structuur aan op de buitenkant. Een gladde afwerking is ook mogelijk voor een strak resultaat. Geef in de offerte-aanvraag zo specifiek mogelijk aan wat voor afwerking je wilt. Ik kunnen hier namelijk de prijs op afstemmen. Als je nog niet helemaal zeker weet wat je wilt, kun je mij in de aanvraag aangeven dat je graag een adviesgesprek wilt. Ik kom in ieder geval vrijblijvend bij je langs om de opties te bespreken en een totale prijs te bepalen.

Voor wanden die jarenlang meegaan is goed stukwerk absoluut een vereiste. Hiervoor heb je een vakkundige stukadoor nodig. neem contact met me op voor een betrouwbare specialist die voldoet aan een keurmerk en staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Vul uw gegevens hieronder in en we nemen snel mogelijk contact met u op.

Neem vrijblijvend contact op

We nemen binnen één werkdag contact met je op.

© Copyright 2021 Stukadoorsbedrijf M.Janssen by M.Janssen