Loader

Badkamer Stuken

Wil je je badkamer laten stuken ? Door het te laten stuken krijgt jouw badkamer een mooie en originele uitstraling. Dit kan voor bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning waarvan de badkamer nog volledig ingericht moet worden. Mooie soorten stukwerk voor de badkamer zijn Tadelakt en Beton Ciré.

Voordelen stuken badkamer

Stukwerk wordt steeds vaker gekozen in plaats van tegels en dat heeft verschillende voordelen. Zo zijn gestukte muren makkelijker te onderhouden en komt er geen vuil of schimmel in de naden zoals bij tegels. Het stukwerk in de badkamer wordt waterdicht gemaakt en is daarom zeer geschikt voor deze ruimte

Kosten normaal stukwerk badkamer

Wil je weten hoeveel je betaalt voor het laten stuken van de badkamer? De prijs is afhankelijk van het aantal m2 en het soort stukwerk dat je kiest. De kosten voor de betonlook liggen hoger dan normaal stucwerk. Voor specifieke prijzen raden wij aan om een offerte aan te vragen.

Stuken in plaats van tegels?

Het stuken van de badkamer zorgt voor behalve een mooie uitstraling, ook voor een meer hygiënische en schone ruimte. Heeft jouw badkamer tegels op dit moment? In sommige gevallen is het mogelijk om te stuken over de tegels. Dit geldt ook voor gips en gipsplaten. Door eroverheen te stuken scheelt het veel tijd en bespaart het uiteindelijk op de kosten. Om zeker te weten of het stuken over tegels mogelijk is, kan ik vrijblijvend bij u langs komen.

Neem Contact op voor aanvraag van een offerte

Voor wanden die jarenlang meegaan is goed stukwerk absoluut een vereiste. Hiervoor heb je een vakkundige stukadoor nodig. neem contact met me op voor een betrouwbare specialist die voldoet aan een keurmerk en staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Badkamer Stuken

Een badkamer laten stuken is een stuk hygiënischer dan betegelen van de badkamerwanden.Beton Cire of tegels in de badkamer

Neem vrijblijvend contact op

Vul uw gegevens hieronder in en we nemen snel mogelijk contact met u op.

[recaptcha size:compact]

Onze Merken